Meer over Anja Janssen

Anja-2_bsRedactionele expertise & inhoudelijke kennis

Na haar studie levensmiddelentechnologie aan Wageningen Universiteit ontdekte Anja Janssen al snel dat het op een begrijpelijke en toegankelijke manier schrijven over haar vak, haar passie is. Via een intensieve cursus wetenschapsjournalistiek bekwaamde ze zich op dit terrein en al heel snel vond ze werk in de journalistiek. Achtereenvolgens werkte ze als redacteur bij het toenmalige Food Management, als (coördinerend) redacteur van het vaktijdschrift VMT (Voedingsmiddelen, Management en Technologie) en als eindredacteur van het publiekstijdschrift Fiets. Met diverse journalistieke cursussen vergrootte ze haar vaardigheden en expertise. Bij Food for text zet ze dit alles in om journalistieke media, bedrijven, organisaties en zelfstandig professionals te helpen aan heldere en toegankelijke teksten met inhoud. Daarnaast geeft ze sinds een aantal jaren schaakles op scholen en schaaktraining bij schaakverenigingen. Een beknopt cv en aanbevelingen zijn te vinden op LinkedIn